Vanuit zijn ervaring als DJ en producer biedt DJ Vindictiv verschillende diensten: workshops, coaching en stagemanagement.


Interactieve workshops

DJ Vindictiv geeft workshops voor wie wil ontdekken wat je allemaal kunt achter de draaitafel. Het zijn interactieve workshops waarin je meteen samen aan de slag gaat met muziek maken. Voor kinderen/jongeren en ook volwassenen.

Vindictiv gaf deze workshops al voor 4XM, Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen, Kunstbende, Pianofabriek Brussel en meer.

Persoonlijke coaching
Coaching is fijn als je serieuze stappen wilt zetten als DJ/scratchmuzikant. Vindictiv heeft het hele pad ook bewandeld, van zolderkamers tot grote festivals. Hij begeleidt je graag door zowel de creatieve als de zakelijke kant.

1-op-1, met veel goed advies. Bijna als een soort Mr. Miyagi.

Stagemanagement
Stagemanagement is een logisch gevolg van alle ervaring met optredens. Optredens zie je als toeschouwer van de voorkant, maar als muzikant kom je binnen aan de achterkant. En daar gebeurt van alles.

Vindictiv helpt podia en festivals om het proces gesmeerd te laten lopen. Zo zorg je dat zowel het publiek als de artiesten en de organisatie tevreden zijn.

The Beatyard
The Beatyard is een project voor Zeeuwse beatproducers. Een initiatief van Zeeuwse beatproducers Chris Smith (DJ Vindictiv), Tom Wattel (DJ TO-WA) en Richard Mars (Rebl One / Zeeland Hip Hop).

Lees verder over de workshops. Neem contact op voor meer info over coaching en stagemanagement. Chris vertelt je graag zelf alles wat je wil weten.

Ontvang updates vanaf de draaitafel

Ja, ik wil graag maandelijks een update vanaf de draaitafel ontvangen van DJ Vindictiv. Hoor als eerste alles over nieuwe muziek, optredens, workshops en meer.* vul deze velden allebei even in om je in te schrijven