Méér Muziek in de Klas

Wist je dat DJ Vindictiv / Chris Smith als vakleerkracht is verbonden aan Méér Muziek in de Klas? Als vakleerkracht muziek wordt hij onder de noemer ‘Vliegende Brigadier’ ingezet op verschillende scholen.

Grootste Schoolband van Nederland

Chris mocht als ‘Vliegende Brigadier’ de leerlingen uit groep 8 van de Frans Naereboutschool in Vlissingen voorbereiden op de Grootste Schoolband van Nederland. Je kunt het Kerst Muziekgala van 15 december 2021 terugkijken.

Vliegende Brigadiers

De vakleerkrachten muziek die verbonden zijn aan Méér Muziek in de Klas noemen we de ‘Vliegende Brigadiers’. Dankzij de inzet van bekwame Vliegende Brigadiers krijgen leerlingen al op jonge leeftijd de kans om hun muzikale talent te ontdekken en ontwikkelen. Zij inspireren en enthousiasmeren de leerlingen en laten ze plezier hebben door samen muziek te maken.

Tevens krijgen leerkrachten en begeleiders laagdrempelige tools aangereikt door de Vliegende Brigadier – zoals verschillende muziekmethodes en energizers – om zelf aan de slag te gaan met muziekonderwijs.

Naast het coachen, enthousiasmeren en geven van muziekonderwijs zijn de Vliegende Brigadiers onze ‘oren en ogen’ in de praktijk: hoe kunnen we het muziekonderwijs verankeren in de school en waar is behoefte aan vanuit het onderwijs?

Meer informatie: Meer Muziek in de Klas

Bekijk welke muziekworkshops DJ Vindictiv voor jouw school kan organiseren: lees verder